CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι: Με Χάλαντ, Ντε Μπρόινε και τέσσερα στόπερ κόντρα στην Ίντερ

Μάντσεστερ Σίτι: Με Χάλαντ, Ντε Μπρόινε και τέσσερα στόπερ κόντρα στην Ίντερ
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωστοποίησε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του "Ατατούρκ" κόντρα στην Ίντερ, με τον Χάλαντ να έχει μέσα σε αυτήν τέσσερα στόπερ και τον Χάλαντ ως αιχμή του δόρατος.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει αντίστροφα για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ όπου θα προσπαθήσει το βράδυ του Σαββάτου (10/06, 22:00 Cosmote 1HD/MEGA, Live από το SPORT24) να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει γνωστές τις επιλογές του περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα επιλέγοντας διάταξη 4-3-3.

Ο Έντερσον θα υπερασπιστεί την εστία των νταμπλούχων Αγγλίας ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί, οι Ρούμπεν Ντίας, Στόουνς, Ακάντζι και Άκε. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν οι Ρόδρι, Γκιουντογκάν και Ντε Μπρόινε, ενώ ο Χάλαντ θα έχει το ρόλο του σέντερ φορ με στηρίγματα στις πτέρυγες τους Μπερνάρντο Σίλβα και Τζακ Γκρίλις.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Ακέ, Στόουνς, Ρόδρι, Μπερνάντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν, Γκρίλις, Χάλαντ

Οι αναπληρωματικοί: Ορτέγκα, Κάρσον, Γουόκερ, Φίλιπς, Λαπόρτ, Άλβαρες, Γκόμεζ, Μαχρέζ, Περόνε, Φόντεν, Πάλμερ, Λιούις

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ