ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στον Γκρίλις με ποσό ρεκόρ για την Premier League

Ο Τζακ Γκρίλις τρέχει για την μπάλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και την Τσεχία για το Euro 2020.
Ο Τζακ Γκρίλις τρέχει για την μπάλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και την Τσεχία © 2021 LAURENCE GRIFFITHS/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS, POOL

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται κοντά στον Τζακ Γκρίλις της Άστον Βίλα, με τους πολίτες να θέλουν να τον κάνουν δικό τους για το ποσό ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων λιρών.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι πολίτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην Άστον Βίλα 100 εκατομμύρια λίρες (περίπου 116 εκατομμύρια ευρώ) για τον Τζακ Γκρίλις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και έχουν συμφωνήσει στο παραπάνω ποσό. Μάλιστα, το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το Euro 2020, εφόσον ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται με την εθνική Αγγλίας.

Αν πράγματι ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή τότε θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία της Premier League. Το ρεκόρ μέχρι τώρα κατέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν απέκτησε τον Πολ Πογκμπά για 83.1 εκατομμύρια λίρες.

Πάντως, παρά το μεγάλο ποσό της μεταγραφής η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κυνηγήσει και την περίπτωση του Χάρι Κέιν, αποδεικνύοντας ότι τα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα για την επόμενη σεζόν είναι μεγαλεπήβολα.

Ο Γκρίλις την αγωνιστική χρόνια που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 27 εμφανίσεις με τη φανέλα της Άστον Βίλα, σκόραρε επτά γκολ, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ