ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Η βελτιωμένη σχέση Στέρλινγκ - Γκουαρδιόλα οδηγεί στην ανανέωση του Άγγλου

Ο Γκουαρδιόλα αγκαλιάζει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο Μάντσεστερ Σίτι - Χάντερσφιλντ στο FA Cup
Ο Γκουαρδιόλα αγκαλιάζει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο Μάντσεστερ Σίτι - Χάντερσφιλντ στο FA Cup © 2017 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι πριν το τέλος της σεζόν, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail η σχέση του Άγγλου εξτρέμ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βελτιωθεί.

Το περασμένο διάστημα πολλά δημοσίευμα ήθελαν τον Ραχίμ Στέρλινγκ να αποχωρεί από το Έτιχαντ τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν επιθυμεί να αφήσει τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να αποχωρήσει, αλλά επιδιώκει και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο Στέρλινγκ θα παραμείνει στο Μάντσεστερ, με τους ιθύνοντες των Πολιτών να θεωρούν δεδομένη την επέκταση της συνεργασίας τους. Αρχικά, τα σενάρια ανέφεραν πως ο λόγος που ο 27χρονος ήθελε να φύγει ήταν το "εκτόπισμα" από τις βασικές επιλογές του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον ίδιο να δηλώνει ανοιχτός τον περασμένο Οκτώβριο σε μία μεταγραφή:

"Αν υπήρχε μια ευκαιρία να πάω κάπου άλλου, θα ήμουν ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή", είχε πει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, αυτές οι μέρες φαίνεται πως έχουν παρέλθει. Συγκεκριμένα, η Daily Mail αναφέρει πως οι σχέσεις με τον Ισπανό κόουτς -που ήταν άλλωστε και η αιτία για τις τάσεις φυγής του Άγγλου- έχουν πλέον βελτιωθεί.

Από την πλευρά της η Σίτι, θέλει να επιλύσει την κατάσταση πριν από το τέλος της σεζόν, με τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του να αναμένεται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ