PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 2-0: Καθάρισαν Στέρλινγκ και Ντε Μπράινε

Manchester City's Raheem Sterling, left, celebrates with Manchester City's Kevin De Bruyne after scoring the opening goal during an English Premier League soccer match between Manchester City and Fulham at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 5, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Raheem Sterling, left, celebrates with Manchester City's Kevin De Bruyne after scoring the opening goal during an English Premier League soccer match between Manchester City and Fulham at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 5, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι δίχως να ιδρώσει επικράτησε με 2-0 κόντρα στη Φούλαμ με τους Στέρλινγκ και Ντε Μπράινε να τελειώσουν το ματς από νωρίς. (VIDEOS)

Σαν σε προπόνηση καθάρισε το ματς με την Φούλαμ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα επικράτησαν με 2-0 τελειώνοντας το παιχνίδι ουσιαστικά από το 26ο λεπτό.

Μόλις στο 3' ο Στέρλινγκ έδειξε ότι είχε άγριες διαθέσεις αφού μπήκε στην μεγάλη περιοχή με τον Αρεολά να τον νικά στο τετ α τετ. Ο επιθετικός της Σίτι δεν αστόχησε στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε δύο λεπτά αργότερα. Ο Κέβιν Ντε Μπράινε τον έβγαλε ξανά τετ α τετ με τον Αρεολά και αυτή τη φορά στόχευσε σωστά για να κάνει το 1-0.

Όταν η Σίτι παίζει στη έδρα της κόντρα σε έναν δεδομένα αδύναμο αντίπαλο και προηγείται στο 5', τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου ήταν μονότονο.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ήταν συνέχεια στην επίθεση, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες και χρειάστηκαν ένα πέναλτι για να φτάσουν στο 2-0 στο 26'. Ο Άντερσεν ανέτρεψε τον Στέρλινγκ και ο Ντε Μπράινε ευστόχησε για να κάνει το 2-0.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν το ίδιο μονότονη. Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Αρεολά να κάνει ορισμένες εξαιρετικές αποκρούσεις, ενώ την ίδια ώρα η Φούλαμ δεν μπορούσε να την απειλήσει.

Έτσι, οι Σίτιζενς έφτασαν σε ένα εύκολο τρίποντο και συνεχίζουν να παραμένουν σε απόσταση βολής από την κορυφή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Στόουνς, Ντίας, Μεντί, Γκιντογκάν, Ρόντρι, Μαχρέζ, Ντε Μπράινε, Στέρλινγκ, Ζεζούς

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Έινα, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Ρόμπινσον, Ανγκισά, Χ. Ριντ, Μπ. Ριντ, Λόφτους-Τσικ, Λούκμαν, Καβαλέιρο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Μπέρνλι - Έβερτον 1-1 (3' Μπρέιντι / 45+3' Κάλβερτ-Λιούιν)

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 2-0 (5' Στέρλινγκ, 26' πεν Ντε Μπράινε)

(19:30) Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

(22:00) Τσέλσι - Λιντς

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

(14:00) Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας

(16:15) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λέστερ

(18:30) Τότεναμ - Άρσεναλ

(21:15) Λίβερπουλ - Γουλβς

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

(22:00) Μπράιτον - Σαουθάμπτον

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.



TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ