ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Προς ανανέωση ο Φερναντίνιο για έναν ακόμα χρόνο

Ο Φερναντίνιο στην αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League
Ο Φερναντίνιο στην αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League @ 2021 MARTIN RICKETT/ ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο τον Φερναντίνιο, με τους "πολίτες" να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο διεθνή μέσο.

Ο Φερναντίνιο είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η πρόθεση των διοικούντων των "πολιτών" είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ με τις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος φυσικά που επιθυμούν να τον κρατήσουν δεν είναι τόσο αγωνιστικός, μια και ο Φερναντίνιο έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά λόγω της επιρροής που έχει ο 36χρονος Βραζιλιάνος χαφ στα αποδυτήρια της Σίτι, κάτι που επισημαίνεται κατ' επανάληψη από τον Γκουαρδιόλα.

Η αποχώρηση του Αγκουέρο από τη Σίτι στο τέλος της σεζόν δεν αφήνει περιθώρια για την αποχώρηση και του Φερναντίνιο. Άλλωστε η Σίτι το έχει... παράδοση να αποχωρούν ένας - ένας οι ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Γιάγια Τουρέ άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων το 2018, ακολούθησε ο Κομπανί το 2019, ο Νταβίντ Σίλβα το 2020, ενώ φέτος θα πει το αντίο ο Αγκουέρο.

Photo Credits: © 2021 Martin Rickett/ Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ