ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ένας 40χρονος κατηγορείται μαζί με τον Μεντί για τρεις βιασμούς

Ο Μπέντζαμιν Μεντί στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ
Ο Μπέντζαμιν Μεντί στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ένας 40χρονος από τη Σιέρα Λεόνε βρέθηκε στο δικαστήριο ως συγκατηγορούμενος του Μπενζαμέν Μεντί στις υποθέσεις βιασμού που φέρεται να διέπραξε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι.

Ένας 40χρονος από τη Σιέρα Λεόνε είναι ο συγκατηγορούμενος του Μπενζαμέν Μεντί στη δίκη για σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος τριών γυναικών η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αγγλία.

Ο Λουί Σαχά Ματουριέ χαρακτηρίστηκε στη διαδικασία ως "ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές" του Μεντί και συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα, λίγο μετά την πρώτη εμφάνιση του μπακ της Μάντσεστερ Σίτι στο δικαστήριο.

Ο Ματουριέ έκλαιγε κατά την ακροαματική διαδικασία του και μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομα και τη διεύθυνσή του. Ο δικηγόρος του ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε. Ο Ματουριέ αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες βιασμού εις βάρος τριών θυμάτων άνω των 16, που φέρονται να έλαβαν χώρα μεταξύ Απριλίου 2021 και Αυγούστου 2021.

Ο Μεντί εμφανίστηκε κι αυτός στο δικαστήριο για ακόμα μία φορά, χωρίς να έχει έρθει ακόμα η ώρα για την απολογία του. Ο 27χρονος άλλοτε διεθνής Γάλλος συνελήφθη πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι του στο Τσέσιρ, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Συνελήφθη ξανά στα τέλη Αυγούστου και μάλιστα με διογκωμένο κατηγορητήριο, αφού προστέθηκε μία κατηγορία βιασμού λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη σύλληψή του.

Ο Μεντί κατηγορείται για τρεις βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση εις βάρος τριών γυναικών. Η μία εξ αυτών ήταν 17 ετών και ο βιασμός φέρεται να σημειώθηκε σε πάρτι στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή όλο αυτό το διάστημα, περιμένοντας την έκβαση της δίκης του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ