ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Εμπαπέ και Χάλαντ για την κορυφή της επίθεσης

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί στο "Καμπ Νόου"
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Ⓒ 2021 JOAN MONFORT / ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ με 0-2 (07/03), και για μια ακόμα φορά ήρθε στην επιφάνεια το ζήτημα της ενίσχυσης στην κορυφή της επίθεσης. Κίλιαν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση των πρωτοπόρων της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, οι "Citizens" έχουν θέσει σαν πρώτο στόχο την απόκτηση του Κίλιαν Εμπαπέ, ωστόσο οι υψηλές απολαβές του, αποτελούν ένα τεράστιο εμπόδιο, ακόμα για την ομάδα του Πεπ που είναι από τις πιο δραστήριες στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τους Παριζιάνους να επιθυμούν διακαώς την παραμονή του. Αν αυτό δε συμβεί, δεδομένα θα κοιτάξουν να τον παραχωρήσουν, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τον χάσει δίχως κάποιοι οικονομικό αντάλλαγμα το καλοκαίρι του 2022, όταν λήγει το ισχύον συμβόλαιό του.

Μια εξίσου ποιοτική και οικονιμικά πιο προσιτή περίπτωση είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα της πλειονότητας των γιγάντων της Ευρώπης, κάτι που κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο δύσκολη.

Δεν πρέπει να αποκλείουμε και την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου της Ίντερ, ενός φορ περιοχής, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις απέναντι σε μια μαζική και πολυπρόσωπη άμυνα, την οποία ως επί το πλείστον αντιμετωπίζει η Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι στη Σίτι αγωνίζονται και οι Σέρχιο Αγουέρο και Γκάμπριελ Ζεσούς, με τον πρώτο να αναμένεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ