ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός για τουλάχιστον δυόμιση μήνες ο Φεράν Τόρες, χάνει το ματς με Ελλάδα

Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας
Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας Ⓒ 2021 JUSTIN TALLIS / AP IMAGES

Νοκ άουτ για τουλάχιστον δυόμιση μήνες θα μείνει ο Φεράν Τόρες, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο δεξί του πόδι στον τελικό του Nations League, με αποτέλεσμα να χάσει και το ματς με την Ελλάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σοβαρότερος αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Φεράν Τόρες που αποκόμισε στο δεξί πόδι στον τελικό του Nations League με την Ιταλία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει στα πιτς για τουλάχιστον δυόμιση μήνες.

Όπως αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι (16/10, 17:00, COSMOTE SPORT 8 HD και LIVE στο SPORT24), ο 21χρονος επιθετικός μπορεί να απουσιάσει μέχρι και για τρεις μήνες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα λείψει και από τα δύο τελευταία ματς της ρόχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι σε Ελλάδα και Σουηδία, όπου η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Κατάρ ενώ θα χάσει τουλάχιστον 19 ματς της Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ