ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σαρμιέντο επιβεβαίωσε ότι έκλεισε στους Πολίτες

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σαρμιέντο επιβεβαίωσε ότι έκλεισε στους Πολίτες
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Εστουντιάντες ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μετακίνηση του 18χρονου εξτρέμ, Ντάριο Σαρμιέντο και ο 18χρονος αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Το "παιδομάζωμα" από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού συνεχίζεται από την Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, μετά από την επίτευξη συμφωνίας με τη Φλουμινένσε για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, Καΐκι, ο οποίος θα παραμείνει δανεικός στους Βραζιλιάνους μέχρι το τέλος της σεζόν, στις 20 Απριλίου έγινε γνωστή η επικύρωση μίας ακόμα συμφωνίας-επένδυσης για το μέλλον της.

Αυτή αφορά τον 18χρονο, Ντάριο Σαρμιέντο, με την ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα να κλειδώνει το deal με την Εστουντιάντες, με τον Αργεντινό winger να μετακομίζει στο Νησί. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα "Clarin".

"Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το καλοκαίρι, τον Ιούνιο, πάω στην Αγγλία για τη Σίτι. Ηδη έχω μιλήσει με τον κύριο Γκουαρντιόλα και θα δουλέψω σκληρά για να τον δικαιώσω", τόνισε σχετικά ο νεαρός άσος, ο οποίος αγωνίστηκε σε 22 ματς από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2019, σε ηλικία μόλις 16 ετών και επτά μηνών.

Ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και η Εστουντιάντες θα βάλει 6 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία της, με άλλα 12 εκατομμύρια να συνδέονται με μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ θα διατηρήσει και ένα ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησής του. Σημειώνεται πως ο Σαρμιέντο έχει εκπροσωπήσει ήδη τη χώρα του φορώντας τη φανέλα της Κ16, Κ17 και Κ20 της Αργεντινής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ