ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Έκανε πρόταση για τον Κέιν άνω των 115 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Αγγλίας κόντρα στην Κροατία στο Euro 2020
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Αγγλίας κόντρα στην Κροατία στο Euro 2020 @2021 LAURENCE GRIFFITHS/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε την πρώτη της επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως αυτή ξεπερνάει τα 115 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χάρι Κέιν αναμένεται να γίνει το μήλο της Έριδος στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι με δεδομένη την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τότεναμ, με την Μάντσεστερ Σίτι να γίνεται η πρώτη ομάδα που κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Λονδρέζους για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, η πρόταση της πρωταθλήτριας Αγγλίας για τον 27χρονο στράικερ ξεπερνάει το ποσό των 100 εκατομμυρίων λιρών (λίγο πάνω από τα 115 εκατομμύρια ευρώ), με τους πολίτες να συζητούν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν και παίκτες στο ενδεχόμενο deal.

Από την πλευρά της, η Τότεναμ εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, με τον πρόεδρο των σπιρουνιών Ντάνιελ Λέβι να επιθυμεί να κρατήσει πάση θυσία το μεγάλο αστέρι της Τότεναμ, που έχει ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου με το σύλλογο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Σίτι φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει κάποιον εκ των Στέρλινγκ, Λαπόρτ και Ζεσούς πέρα από τα χρήματα που θα δώσει στους Λονδρέζους, με την τύχη του Κέιν να αναμένεται πάντως να κριθεί μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο Euro 2020 με την εθνική Αγγλίας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ