ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε πρόταση στην Ατλέτικο Μινέιρο για τον 17χρονο Σάβιο

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο 17χρονος εξτρέμ της Ατλέτικο Μινέιρο, Σάβιο, μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας να καταθέτει επίσημη πρόταση ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για να τον κάνει δικό της.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για την ενδυνάμωση του ρόστερ της κοιτάζοντας όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον και η περίπτωση του Σάβιο της Ατλέτικο Μινέιρο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο 17χρονος έχει ξεχωρίσει για την τεχνική του από νεαρή ηλικία και σύμφωνα με αγγλικά και βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι πολίτες "θορυβήθηκαν" από το ενδιαφέρον που έδειξε για την απόκτησή του η Άρσεναλ και ο όμιλος της Red Bull (ελέγχει τις Λειψία και Σάλτσμπουργκ) και θέλησαν να κάνουν άμεση προσπέραση στην κούρσα της απόκτησής του.

Αυτό το πέτυχαν μέσω επίσημης πρότασης στην Μινέιρο για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να δίνει στη δημοσιότητα και λεπτομέρειες του πιθανού deal.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φέρεται διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους αλλά και να αφήσει στους Βραζιλιάνους ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Σίτι και της Μινέιρο, ομάδας στην οποία έκανε ντεμπούτο ο Σάβιο τον Σεπτέμβριο του 2020, έχουν ήδη αρχίσει, ενώ κυκλοφόρησε και ένα σενάριο που θέλει την Αϊντχόφεν να κινείται για να τον αποκτήσει ως δανεικό τη νέα σεζόν από τους Άγγλους, σε περίπτωση που τελεσφορήσει η προσπάθειά τους να τον πάρουν από την Μινέιρο.

Σημειώνεται πως ο Σάβιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2020, τριετούς διάρκειας με την Ατλέτικο Μινέιρο, με τους Βραζιλιάνους να βάζουν ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ.

Ο Σάβιο εν δράσει με την Ατλέτικο Μινέιρο:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ