ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Δικός της ο Φίλιπς για τα επόμενα έξι χρόνια

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Δικός της ο Φίλιπς για τα επόμενα έξι χρόνια
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η μετακίνηση του Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς στην Μάντσεστερ Σίτι επικυρώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, με τους πολίτες να κάνουν γνωστή την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς μέσου μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Μετά από τους Έρλινγκ Χάλαντ (από Ντόρτμουντ) και Στέφαν Ορτέγκα (ελεύθερος), η Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε την Δευτέρα (4/7) το τρίτο κατά σειρά καλοκαιρινό μεταγραφικό της απόκτημα: τον Κάλβιν Φίλιπς.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν έρθει εδώ και ημέρες σε συμφωνία με τον παίκτη για τη μετακίνησή του στο Έτιχαντ αλλά και με την Λιντς, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να ρυθμίζονται και τον παίκτη να βγάζει τα άσπρα των παγωνιών μετά από οκτώ διαδοχικές σεζόν για να φορέσει τα γαλάζια της ομάδας του Μάντσεστερ.

Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για έξι χρόνια και το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 52 εκατομμύρια ευρώ για την Σίτι, με τον παίκτη να επιλέγει να πάρει τη φανέλα με το Νο 4.

"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που έρχομαι στην Σίτι. Η Σίτι απέδειξε ξανά ότι είναι η κορυφαία ομάδα στη χώρα με ένα εκπληκτικό ρόστερ και έναν προπονητή όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που θεωρείται ο καλύτερος στον κόσμο.

Το να παίζω για τον Πεπ και να μαθαίνω από εκείνον και το προπονητικό επιτελείο του είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Η Σίτι είναι ένας σύλλογος παγκοσμίου επιπέδου και είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα το να έρχομαι εδώ.

Ανυπομονώ να αρχίσω και να προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να προχωρήσουν και να έχουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες", δήλωσε ο 26χρονος μέσος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΝΤΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ