ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε Ντίας, στην Μπενφίκα ο Οταμέντι

To νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι, Ρούμπεν Ντίας
To νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι, Ρούμπεν Ντίας

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Ντίας για τα επόμενα έξι χρόνια και ταυτόχρονα αποχαιρέτησε τον Νικολά Οταμέντι που θα συνεχίσει στην Μπενφίκα μέχρι το 2023.

Το πολυθρύλητο deal ολοκληρώθηκε! Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αρχηγού της Μπενφίκα Ρούμπεν Ντίας για τα επόμενα έξι χρόνια πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της (64.000.000 λίρες), ενώ την ίδια ώρα είπε αντίο στον Νικολά Οταμέντι.

Ο Αργεντινός στόπερ αποτελεί παρελθόν από τους πολίτες μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στο Μάντσεστερ, με τον 32χρονο Λατινοαμερικανό στόπερ να μετακομίζει στην πορτογαλική πρωτεύουσα ως μέρος της συμφωνίας των Σίτι - Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Ντίας και να υπογράφει συμβόλαιο με τους αετούς μέχρι το 2023.

"Είναι φανταστική ευκαιρία για μένα να έρχομαι σε έναν σύλλογο όπως η Σίτι και δεν μπορούσα να την απορρίψω.

Είναι η ομάδα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία παίζοντας ένα επιθετικό ποδόσφαιρο, που ταιριάζει στο δικό μου στιλ παιχνίδιού", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόκτησή του από τους πολίτες ο Ντίας.

Όσο για τον Οταμέντι, έκανε λόγο για πέντε υπέροχα χρόνια, τονίζοντας πως ήταν τυχερός όχι μόνο για τους τίτλους που πήρε με την ομάδα του Μάντσεστερ αλλά και με το γεγονός πως είχε για προπονητή τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ