ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεκίνησαν οι επαφές με τον Κόντε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Ο υποψήφιος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Κόντε
Ο υποψήφιος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Κόντε © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τις διερευνητικές επαφές με τον Αντόνιο Κόντε, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα στην Ιταλία, με το μέλλον του Σόλσκιερ στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων να παραμένει αβέβαιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, "Sky Italy". Δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν ότι ο πρώην τεχνικός της Ίντερ είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, του οποίου η θέση είναι ιδιαίτερη επισφαλής, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ με 5-0.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πρώτο βήμα έχει γίνει, μιας και οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους, αν και πρέπει να έρθουν σε κατ' αρχήν συμφωνία για να μπορέσει να προχωρήσει η συνεργασία τους.

Για την ώρα προτεραιότητα στο διοικητικό συμβούλιο των κόκκινων διαβόλων έχει το τι θα γίνει τελικά με τον Σόλσκιερ. Εφόσον αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας τους μαζί του, τότε θα προχωρήσει του Αντόνιο Κόντε ή κάποιου άλλου τεχνικού, εφόσον ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον 52χρονο Ιταλό τεχνικό.

Ο Κόντε έχει εμπειρία από την Premier League, μιας και καθοδηγούσε την Τσέλσι για δύο σεζόν, από το 2016 έως το 2018. Με τους 'μπλε' κατέκτησε το πρωτάθλημα την πρώτη του σεζόν και το Κύπελλο τη δεύτερη σεζόν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ