ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον Μπόνο ως αντί-Ντε Χέα

Morocco's Yassine Bounou kicks the ball during an international friendly soccer match between Morocco and Argentina in Tangier, Morocco, Tuesday, March 26, 2019. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Morocco's Yassine Bounou kicks the ball during an international friendly soccer match between Morocco and Argentina in Tangier, Morocco, Tuesday, March 26, 2019. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Μπόνο της Σεβίλλης θέλοντας να βρει τον διάδοχο του Ντε Χέα στη θέση του τερματοφύλακα.

Δύσκολα θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα. Το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Σε περίπτωση παραμονής αυτή θα γίνει μόνο με κούρεμα των αποδοχών κάτι που είναι άγνωστο εάν θα δεχτεί ο Ντε Χέα. Για αυτό το λόγο οι κόκκινοι του Μάντσεστερ ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται ο Γιασίν Μπουνού. Ο "Μπόνο" έχει μεν συμβόλαιο με την Σεβίλλη μέχρι το 2024, ωστόσο σε αυτό υπάρχει ρήτρα.

Συγκεκριμένα, όποια ομάδα επιθυμεί να τον κάνει δικό της θα πρέπει να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο σύλλογος της Ισπανίας βλέποντας ότι έχουν αυξηθεί οι μνηστήρες για τον Μαροκινό τερματοφύλακα θέλει να τον δέσει.

Για αυτόν το λόγο έχει ρίξει στο τραπέζι πρόταση για νέο συμβόλαιο το οποίο θα λήγει το 2026 με υπερδιπλάσια ρήτρα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει μια ομάδα σε περίπτωση που ο Μπόνο αποδεχτεί την επέκταση της συμφωνίας με τη Σεβίλλη θα ανέρχεται στα 75 εκατομμύρια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ