ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα ραντάρ του Σόλσκιερ ο Τρίπιερ

O Κίραν Τρίπιερ
O Κίραν Τρίπιερ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ έχει στη λίστα του τον 30χρονο δεξιό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος δεσμεύεται με τους "ροχιμπλάνκος" μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου δεξιού μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κίεραν Τρίπιερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail".

Ο Σόλσκιερ έχει στη λίστα του τον 30χρονο Άγγλο αμυντικό και θα ήθελε να τον αποκτήσει για να ενισχύσει τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση με τον Ουάν - Μπισάκα, προσθέτοντας ένα πιο επιθετικογενές μπακ στη φαρέτρα του.

Για τον Τρίπιερ, ο οποίος δεσμεύεται με τους "ροχιμπλάνκος" μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ενδιαφέρεται και η Έβερτον σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Παράλληλα με την υπόθεση του Τρίπιερ, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" τρέχουν τις περιπτώσεις των Τζέιντον Σάντσο και Ράφαελ Βαράν. Ο Γάλλος στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που επρόκειτο να αποχωρήσουν από τους "μερένγκες", ωστόσο η έλευση του Κάρλο Αντσελότι, ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Για τον Σάντσο τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά, καθώς η Γιουνάιτεντ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και με την Ντόρτμουντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ