ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρούμπεν Νέβες, ο Νο 1 στη λίστα του Τεν Χαχ αν αναλάβει τους διαβόλους

Ο Ρούμπεν Νέβες πανηγυρίζει γκολ της Γουλβς απέναντι στην Μπρέντφορντ | 22 Ιανουαρίου 2022
Ο Ρούμπεν Νέβες πανηγυρίζει γκολ της Γουλβς απέναντι στην Μπρέντφορντ | 22 Ιανουαρίου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ έχει ήδη καταστρώσει τα πρώτα του πλάνα σε περίπτωση που είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διαδεχτεί το καλοκαίρι τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο, τα οποία περιλαμβάνουν και μεταγραφικούς στόχους.

Οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμοι να αρχίσουν δεύτερο και τελευταίο γύρο συνεντεύξεων με υποψηφίους για τη θέση του προπονητή, ωστόσο από τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν συλλέξει τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Έρικ τεν Χαχ έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα της διαδοχής του Ραλφ Ράνγκνικ.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Telegraph, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχαν οι δύο πλευρές, ο νυν προπονητής του Άγιαξ κατέστησε σαφές στους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου πως οραματίζεται ένα πενταετές πλάνο για να επαναφέρει τους κόκκινους διαβόλους στο δρόμο των επιτυχιών ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να τον ακολουθήσουν στο Ολντ Τράφορντ νυν παίκτες του στον Αίαντα.

Πέρα όμως από τους παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά, υπάρχει ένας ακόμα που αγωνίζεται στην Premier League και τον οποίο ήθελε από την εποχή που αγωνιζόταν στην Πόρτο, με την Sun να αποκαλύπτει πως ο Τεν Χαχ έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του σε περίπτωση που προχωρήσει το deal τον Ρούμπεν Νέβες.

Ο λόγος για τον 25χρονο Πορτογάλο μέσο, συμπαίκτης του Ντανιέλ Ποντένσε και του Ζοζέ Σα στην Γουλβς, με την εφημερίδα να αναφέρει πως ο Ολλανδός τον ήθελε από την εποχή που εκείνος ήταν βοηθός προπονητή στην Μπάγερν ενώ συνάμα είναι ένας παίκτης που τα τελευταία χρόνια φέρεται να ενδιαφέρει και την Γιουνάιτεντ.

Σημειώνεται πως ο Νέβες έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους λύκους, με τον ίδιο να έχει δηλώσει ωστόσο πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει στο Champions League και την Μπαρτσελόνα να είναι ένα ακόμα κλαμπ που έχει συνδεθεί με την απόκτησή του το τελευταίο διάστημα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ