ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίκτης του μήνα στην Premier League για 4η φορά στο 2020 ο Φερνάντες

Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει  γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Έβερτον για την 8η αγωνιστική της Premier League.
Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ CLIVE BRUNSKILL/POOL VIA AP

Ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του μήνα Δεκεμβρίου στην Premier League και έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση τέσσερις φορές μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει κάνει τη (μεγάλη) διαφορά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, μεταγραφικό απόκτημα από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τον Ιανουάριο του 2020, και η σφραγίδα του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Στον αγωνιστικό χώρο είναι ο ηγέτης των κόκκινων διαβόλων και καταλύτης στο να βρίσκονται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της φετινής Premier League και μάλιστα η συμβολή του στην αισθητή βελτίωση της εικόνας της ομάδας του Σόλσκιερ ανταμείβεται και μέσω βραβείων.

Όπως για παράδειγμα αυτό της Premier League για τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος κάθε μήνα, με τον Πορτογάλος να το κερδίζει για τον μήνα Δεκέμβριο χάρη στα 3 γκολ και στις ισάριθμες ασίστ που έβγαλε, γράφοντας ταυτόχρονα ιστορία.

Και αυτό γιατί έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Premier League που παίρνει τέσσερις φορές το βραβείο μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος (το είχε κερδίσει επίσης τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο) ενώ έφτασε τις κατακτήσεις που είχε ο συμπατριώτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, στα έξι χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Μάντσεστερ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ