ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδοί ζητούν να πουλήσει ο Γκλέιζερ το ποσοστό του

Tampa Bay Buccaneers owner Joel Glazer is seen before an NFL football game against the New Orleans Saints, Sunday, Sept. 13, 2020, in New Orleans. (AP Photo/Tyler Kaufman)
Tampa Bay Buccaneers owner Joel Glazer is seen before an NFL football game against the New Orleans Saints, Sunday, Sept. 13, 2020, in New Orleans. (AP Photo/Tyler Kaufman) @ 2020 TYLER KAUFMAN/ASSOCIATED PRESS

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (22/04) στις εγκαταστάσεις της ομάδας και με πανό και συνθήματα ζητούσαν από τον Γκλέιζερ να πουλήσει το ποσοστό του μετά τα όσα έγιναν με την ESL.

Μπορεί τα σχέδια για την European Super League να μπήκαν στον πάγο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι οπαδοί των ομάδων που ενεπλάκησαν σε αυτήν έχουν ξεχάσει.

Τρανό παράδειγμα όσα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (22/04) στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μερίδα φιλάθλων των κόκκινων βρέθηκαν στο "Κάρινγκτον" για να εκφράσουν την αντίθεσή τους με τις ενέργειες της ομάδας στο συγκεκριμένο θέμα.

Στο στόχαστρό τους βρέθηκε κυρίως ο Τζόελ Γκλέιζερ, εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου. Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσαν πανό με τα οποία ζητούσαν την απομάκρυνση του από την αγαπημένη τους ομάδα.

Μάλιστα, απέκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα και τις εισόδους του προπονητικού κέντρου πριν αποχωρήσουν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ