ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι βελτιωμένες προτάσεις εξαγοράς δεν πλησιάζουν τις αξιώσεις των Γκλέιζερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι βελτιωμένες προτάσεις εξαγοράς δεν πλησιάζουν τις αξιώσεις των Γκλέιζερ
@2022 JASON BEHNKEN/AP IMAGES

Ο δεύτερος γύρος υποβολής προτάσεων για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πλησίασε τα ποσά που ζητούν οι Γκλέιζερ, σύμφωνα με το ESPN.

Η διαδικασία εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο. Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν βελτιωμένες προσφορές, όμως σύμφωνα με το ESPN αυτές δεν πλησιάζουν τις αρχικές αξιώσεις της οικογένειας Γκλέιζερ, με συνέπεια τα πάντα να βρίσκονται στον "αέρα".

Οι προσφορές κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στον αμερικανικό τραπεζικό οργανισμό Raine Group, που είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία. Αυτός θα ενημερώσει τους υποψήφιους αγοραστές για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, που μπορεί να περιλαμβάνει τρίτο γύρο προσφορών ή την ανακοίνωση της προτιμώμενης προσφοράς από τις υπάρχουσες.

Το ESPN αναφέρει ότι δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση κατέθεσαν σίγουρα οι τρεις υποψήφιοι που τα ονόματά τους έχουν γίνει γνωστά, δηλαδή ο σεΐχης Τζασίμ μπιν Χαμάντ αλ Τάνι από το Κατάρ, ο Τζιμ Ράτκλιφ και ο Τόμας Ζιλιάκους.

Οι δύο πρώτοι είχαν καταθέσει πρόταση ανώτερη από τα περίπου 5.100.000.000 ευρώ στα οποία ανερχόταν η πρώτη προσπάθειά τους, αλλά απέχουν παρασάγγας από τα περιπου 6.800.000.000 που ζητούν οι Γκλέιζερ για να παραχωρήσουν τον πλήρη έλεγχο των "κόκκινων διαβόλων".

Το ρεπορτάζ του αμερικανικού ΜΜΕ πάντως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ιδιοκτήτες του συλλόγου να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να αποδεχθούν κάποια από τις βελτιωμένες προτάσεις για να ολοκληρωθεί η αλλαγή σκυτάλης.

Αρχικός στόχος του Raine Group ήταν εντός του Απριλίου να είναι γνωστή η έκβαση της υπόθεσης, όμως πλέον οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενημερωθεί ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γι' αυτόν το λόγο υπάρχει ασάφεια σχετικά με ζητήματα όπως η ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Ράσφορντ ή τις διεργασίες για τις μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Έρικ τεν Χαχ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ