ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ήθελε από τους παίκτες του να τρέξουν 13.8 χιλιόμετρα στην έξτρα προπόνηση

Ο Έρικ Τεν Χαχ
Ο Έρικ Τεν Χαχ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Τεν Χαχ ζήτησε από τους παίκτες του να τρέξουν 13.8 χιλιόμετρα στη σημερινή (14/08) έξτρα προπόνηση. Αυτή ήταν η χιλιομετρική διαφορά από το τρέξιμο των παικτών της Μπρέντφορντ και εκείνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, μετά τη συντριβή που υπέστη από την Μπρέντφορντ στο Λονδίνο, με τον Έρικ Τεν Χαχ να ακυρώνει το ρεπό που είχαν προγραμματίσει οι παίκτες του και να τους φέρνει για προπόνηση στο Κάρινγκτον.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους παίκτες του, καθώς ήθελε από τους παίκτες του να τρέξουν συνολικά 13.8 χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Ο αριθμός αυτός δεν ήταν τυχαίος, καθώς αυτή ήταν η διαφορά των χιλιομέτρων που κάλυψαν οι παίκτες της Μπρέντφορντ από εκείνους των κόκκινων διαβόλων. Συνολικά οι Λονδρέζοι έτρεξαν 109.4 χιλιόμετρα, ενώ οι παίκτες του Τεν Χαχ συνολικά 95.6 χιλιόμετρα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι καθόλου καλό, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ για την τρίτη αγωνιστική της Premier League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ