ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ θέλει ενίσχυση για να διεκδικήσουν οι κόκκινοι διάβολοι το πρωτάθλημα

O τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος των κόκκινων διαβόλων απέναντι στην Έβερτον
O τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος των κόκκινων διαβόλων απέναντι στην Έβερτον Ⓒ 2020 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως για να επιστρέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή, χρειάζεται ενίσχυση στο ρόστερ της.

Η Λέστερ νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" και.... έστεψε πρωταθλήτρια Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι κόκκινοι διάβολοι έδωσαν τη μάχη τους φέτος, η αλήθεια είναι πως έχουν πάει καλύτερα απ' όσο υπολόγιζαν πολλοί, εντούτοις στόχος πρέπει να 'ναι πάντα η κορυφή και για να επιτευχθεί αυτό, θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση.

Τάδε έφη, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε μετά τον αγώνα με τις αλεπούδες πως θα πρέπει οι διοικούντες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να φέρουν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα την κάνουν ανταγωνιστική στη μάχη του τίτλου στην Αγγλία.

"Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να κάνουμε ορισμένες μεταγραφές προκειμένουμε να γίνουμε πιθο δυνατοί", ανέφερε ο κόουτς της Γιουνάιτεντ, στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμά του.

ⓒ 2020 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ