ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ έδινε οδηγίες στον Καβάνι για σύστημα 4-4-2 και ενώ οι κόκκινοι διάβολοι έπαιζαν ήδη με δέκα παίκτες

Ο Έντινσον Καβάνι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League
Ο Έντινσον Καβάνι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League OLI SCARFF/POOL VIA AP

Οι Σόλσκιερ και Καβάνι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν για το πώς θα έπαιζε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ και ενώ το σκορ ήταν ήδη 5-0 για τη Λίβερπουλ. Χρειάστηκε να επιστρατευτεί και άνθρωπος του προπονητικού τιμ, διότι ο Νορβηγός κόουτς φέρεται να έδινε οδηγίες για διάταξη 4-4-2 και ενώ η ομάδα του έπαιζε ήδη με παίκτη λιγότερο.

Το Θέατρο των Ονείρων έγινε το βράδυ της Κυριακής (24/10) μέρος λαμπρού θριάμβου για την Λίβερπουλ και τόπος ανείπωτου εφιάλτη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να πραγματοποιεί ολοκληρωτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε ένα σύνολο-φάντασμα που εμφανίστηκε στο χορτάρι από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και να διαλύει τελικά με 5-0 την αιώνια αντίπαλό της, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φετινής Premier League.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολ Πογκμπά "κατάφερε" να πάρει κόκκινη κάρτα στο 60' και ενώ είχε μπει ως αλλαγή στο 46', για να αποκτήσει έτσι εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα το τελευταίο ημίωρο και την Λίβερπουλ να κάνει απλά διαχείριση, για να πανηγυρίσει στο φινάλε έναν απερίγραπτο θρίαμβο στο σπίτι της μεγάλης αντιπάλου της.

Με το σκορ στο 5-0, ο Σόλσκιερ αποφάσισε να βάλει τον Έντινσον Καβάνι στον αγωνιστικό χώρο και οι δυο τους δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν για το πώς θα έπαιζε η Γιουνάιτεντ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Χρειάστηκε να επιστρατευτεί και άνθρωπος του προπονητικού τιμ για να μεταφέρει τις παρατηρήσεις του Ουρουγουανού φορ, διότι ο Νορβηγός κόουτς φέρεται να έδινε οδηγίες για διάταξη 4-4-2 και ενώ η ομάδα του έπαιζε ήδη με παίκτη λιγότερο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ