ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ άφησε αιχμές κατά του Κλοπ για τα πέναλτι που δεν παίρνει η ομάδα του

Οι Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ με την Λίβερπουλ για το FA Cup | 24 Ιανουαρίου 2021
Οι Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ με την Λίβερπουλ για το FA Cup | 24 Ιανουαρίου 2021 @2021 PHIL NOBLE/POOL VIA AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέταξε το γάντι στον Γιούργκεν Κλοπ με αφορμή τον μη καταλογισμό τριών πέναλτι που ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ματς με την Γουέστ Χαμ, θεωρώντας πως ο Γερμανός επηρέασε καταστάσεις με παλαιότερες δηλώσεις του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, μαζί με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να γκρινιάζει.

Αιτία για αυτό είναι τα παράπονα που έχει για τη διαιτησία μετά από τα τρία πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του και δεν πήρε ούτε ένα, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της με Γουέστ Χαμ σε Premier League και Carabao Cup αντίστοιχα, με τον Νορβηγό τεχνικο να αφήνει να εννοηθεί πως από τότε τότε που υπήρχαν παράπονα από συνάδελφό του τον περασμένο Ιανουάριο για τη διαιτησία, άρχισαν να δίνονται πέναλτι με ιδιαίτερη... δυσκολία υπέρ των κόκκινων διαβόλων.

"Απλά ελπίζουμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια θα έπρεπε να μας είχαν δοθεί δύο πέναλτι. Υπήρχε ένας συγκεκριμένος προπονητής που ανησυχούσε πέρυσι για τα πέναλτι που κερδίζαμε και μετά από εκείνες τις δηλώσεις , φαίνεται πως αποφάσεις υπέρ μας για καταλογισμό πέναλτι δίνονται με μεγαλύτερη δυσκολία.

Από τότε έχω δει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στα σφυρίγματα. Απλά θα πρέπει να το αφήσουμε στους διαιτητές και ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν σωστές αποφάσεις πολύ σύντομα", τόνισε ο Νορβηγός ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Όσον αφορά στις περιβόητες δηλώσεις συναδέλφου του που επικαλέστηκε ο Σόλσκιερ για να καταδείξει πως οι διαιτητές δίνουν με δυσκολία πέναλτι στην Γιουνάιτεντ, αυτές έγιναν από τον Γιούργκεν Κλοπ τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ να έχει πει συγκεκριμένα:

"Ακούω τώρα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μέσα σε μία διετία περισσότερα κερδισμένα πέναλτι από όσα πήρε η ομάδα μου στα 5,5 χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν πρόκειται για λάθος ή για το πώς συμβαίνει αυτό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ