ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Λίνγκαρντ απάντησε με αφοπλιστική ατάκα σε επιθετικό σχόλιο οπαδού στο ματς με την Λίβερπουλ

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ κάνει προθέρμανση πριν από ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο League Cup | 30 Οκτωβρίου 2019
Ο Τζέσε Λίνγκαρντ κάνει προθέρμανση πριν από ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο League Cup | 30 Οκτωβρίου 2019 @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο εφιάλτης που βίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λίβερπουλ έβαλε στο στόχαστρο την ώρα του ματς ακόμα και παίκτες που ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, με την περίπτωση του Λίνγκαρντ και της αντίδρασής του να είναι χαρακτηριστική.

Μία βραδιά που θα θέλουν να ξεχάσουν πολύ γρήγορα οι οπαδοί της, χωρίς πάντως να είναι εύκολο, έζησε το βράδυ της Κυριακής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια της μεγάλης αντιπάλου της, Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League και να δέχεται πέντε γκολ στο Ολντ Τράφορντ, εκ των οποίων τα τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν μάλιστα τέτοια η απογοήτευση των φίλων των κόκκινων διαβόλων που βρίσκονταν στις εξέδρες από τη νωχελική παρουσία των παικτών της ομάδας και την αδυναμία να κοντράρουν τους ομολόγους τους, της Λίβερπουλ, ώστε να την... πληρώνουν και ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Τζέσε Λίνγκαρντ, με video που διέρρευσε στα social media να τον δείχνει την ώρα της προθέρμανσής του στο πρώτο ημίχρονο να δέχεται επικριτικό σχόλιο από οπαδό και εκείνον να απαντάει με την εξής αφοπλιστιή ατάκα: "Δεν είμαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Μάλιστα, ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός αποκάλυψε τι ήταν αυτό που του είπε ο φίλος της Γιουνάιτεντ μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

"Δεν ειπώθηκε κάποια βρισιά! Είπε "δούλεψε πιο σκληρά" λες και δεν το κάνω αυτό κάθε ημέρα που περνάει! Και εγώ του απάντησα πως δεν είμαι καν εντός αγωνιστικού χώρου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ