ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κόντε θέλει, αλλά οι κόκκινοι διάβολοι είναι αναποφάσιστοι για τον Σόλσκιερ

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Ρόμα για τη Serie A στις 28 Φεβρουαρίου του 2021.
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Ρόμα © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι κόκκινοι διάβολοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν με τον Σόλσκιερ αν και η παραμονή του Νορβηγού κερδίζει πόντους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι, αλλά και δεν είναι σε αναζήτηση προπονητή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, βρίσκεται σε επαφές με τον Αντόνιο Κόντε.

Στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών υπάρχει σημείο επαφής, ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως ο 52χρονος κόουτς είναι θετικός στο να κάτσει στον πάγκο της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ίδια ώρα οι κόκκινοι διάβολοι φέρονται να είναι αναποφάσιστοι για το τι θα κάνουν με τον Σόλσκιερ. Θα του δώσουν και άλλη πίστωση χρόνου ή θα προχωρήσουν σε άμεση αλλαγή για να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα.

Το που θα καταλήξει αυτό το άτυπο μάδημα της μαργαρίτας που κάνουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν.

Προς στιγμήν εκείνο που δείχνει να έχει προβάδισμα είναι η παραμονή του Σόλσκιερ μέχρι τα επόμενα κρίσιμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ματς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ