ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Πιέζει Ρεάλ και Καζεμίρο για να φτάσουν σε συμφωνία

Ο Καζεμίρο πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Χετάφε για την La Liga | 9 Απριλίου 2022
Ο Καζεμίρο πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Χετάφε για την La Liga | 9 Απριλίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει για να αποκτήσει άμεσα τον Καζεμίρο δίνοντας 60 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο.

Αποφασισμένη να κάνει άμεσα δικό της τον Καζεμίρο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για αυτό το λόγο φέρεται να πιέζει την Ρεάλ να απαντήσει στην πρόταση που της έκανε για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι προσφέρουν 60 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα δέκα μέσα από εφικτά μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές του Καζεμίρο με τη φανέλα τους.

Οι Μαδριλένοι είχαν θέσει ως βάση συζήτησης τα 70 εκατομμύρια ευρώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο συγκεκριμένο ποσό με αυτή την πρόταση.

Την ίδια ώρα προσφέρει τεράστιο συμβόλαιο στον 30χρονο μέσο. Για την ακρίβεια του δίνει 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για συμβόλαιο μέχρι το 2026.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ