ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Ο Μέντες πιέζει για δανεισμό του Ρονάλντο σε Νάπολι ή Σπόρτινγκ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/JON SUPER

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, ψάχνει να βρει ομάδα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ με τη φόρμουλα του δανεισμού, προωθώντας τον κυρίως σε Νάπολι και Σπόρτινγκ.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει αβέβαιο, με τον Ζόρζε Μέντες να ψάχνει ομάδα στον πελάτη του, κατά προτίμηση με θέση στους ομίλους του Champions League.

Η αγγλική εφημερίδα Independent αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Μέντες προσπαθεί να τον "σπρώξει' προς τη Νάπολι ή την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη μορφή δανεισμού. Τις προηγούμενες ημέρες είχε πέσει στο τραπέζι η ανταλλαγή με τον Βίκτορ Οσιμέν, ωστόσο οι παρτενοπέι ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Έρικ Τεν Χαχ τον υπολογίζει κανονικά, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια στην Premier League τον έχει αφήσει στον πάγκο.

Ο ίδιος έχει εκφράσει τάσεις φυγής για διάφορους λόγους, όμως βρήκε αρκετές κλειστές πόρτες, λόγω του συμβολαίου που έχει με τους κόκκινους διαβόλους, αλλά και του υψηλού κασέ που έχει ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι το μεταγραφικό παζάρι στην Αγγλία κλείνει στις 2 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ