ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Μπήκε σφήνα στη Λιόν για την απόκτηση του Μαλάσια

Ο Τιρέλ Μαλάσια με τη φανέλα της Φέγενορντ τη σεζόν 2021-22
Ο Τιρέλ Μαλάσια με τη φανέλα της Φέγενορντ τη σεζόν 2021-22 © 2022 AP PHOTO/FRANC ZHURDA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε σφήνα στην απόκτηση του Ταϊρέλ Μαλάσια της Φέγενορντ από τη Λιόν με τον Τεν Χαχ να επιθυμεί την απόκτηση του 22χρονου μπακ των Ολλανδών.

Σφήνα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ταϊρέλ Μαλάσια από τη Φέγενορντ στη Λιόν έχει μπει τις τελευταίες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ντε Χάαχ, να επιθυμεί την απόκτηση του συμπατριώτη του ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Μάλιστα στην Αγγλία τονίζουν πως η μεταγραφή είναι πολύ κοντά στο να ολοληρωθεί καθώς από τη στιγμή που μπήκε στη μέση η Γιουνάιτεντ τόσο η Φέγενορντ όσο ο και ο παίκτης έδειξαν να προτιμούν τη συγκεκριμένη προοπτική και άφησαν στα κρύα του λουτρού τη Λιόν.

Ο Μαλάσια μάλιστα έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φράνκι Ντε Γιόνγκ που είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Φέγενορντ, Φρανκ Άρνεσεν σε δηλώσεις του: "Η συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει. Τώρα περιμένουμε τον Ταϊρέλ. Αν ο Μαλάσια πει ναι, τότε η μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ προχωράει κανονικά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ