ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με βασικό τον Ρονάλντο η ενδεκάδα κόντρα στην Μπρέντφορντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπράιτον αντιμετωπίζει για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League την Μπρέντφορντ με τον Τεν Χαχ να χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην πρεμιέρα της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Μπράιτον με 2-1 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην είναι βασικός και να μπαίνει μετά τη συμπλήρωση 50 λεπτών αγώνα.

Για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπρέντφορντ ο Τεν Χαχ χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα τον Πορτογάλο επιθετικό.

Η ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ αποτελείται από τους: Ντε Χέα, Νταλότ, Σο, Μαρτίνες, Μαγκουάιρ, Έρικσεν, Φρεντ, Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο, Ράσφορντ και Ρονάλντο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ