ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίκτες των "κόκκινων διαβόλων" πήγαν στο Ολντ Τράφορντ πάνω από έξι ώρες πριν από τη σέντρα με τη Λίβερπουλ

Ο Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει με τον Πολ Πογκμπά γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League 2020-2021 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021
Ο Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει με τον Πολ Πογκμπά γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League 2020-2021 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται σήμερα (13/05) τη Λίβερπουλ και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών επέλεξαν να πάνε στο Ολντ Τράφορντ με τα αυτοκίνητά τους έξι και πλέον ώρες νωρίτερα, προκειμένου να αποφύγουν πιθανές διαμαρτυρίες των φίλων των "κόκκινων διαβόλων".

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί σήμερα (13/05, 22:15, Cosmote Sport 1, LIVE SPORT 24), καθώς είχε αναβληθεί πριν από 11 ημέρες (2 Μαΐου), λόγω της εισβολής μερίδας οπαδών των "κόκκινων διαβόλων" στον αγωνιστικό χώρο.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα ίδια περιστατικά, κάποιοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξαν να πάνε στο Ολντ Τράφορντ με τα αυτοκίνητά τους και όχι με το λεωφορείο, ως είθισται και μάλιστα πάνω από έξι ώρες πριν τη σέντρα όπως αναφέρει το "Manchester Evening News".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επέλεξαν να πάνε μόνοι τους είναι οι Μπρούνο Φερνάντες, Μέισον Γκρίνγουντ και Έντινσον Καβάνι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σόλσκιερ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Λέστερ ανέφερε: "Τα μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί και ελπίζω να κρατήσουμε τους διαδηλωτές μακριά, να τους περιορίσουμε και να μην υπάρξουν βιαιοπραγίες. Οι παίκτες θέλουν να παίξουν το παιχνίδι".

Photo Credits: © 2021 Jon Super/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ