ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ανατροπή με Ράσφορντ, απάντησε ο Σαλάχ

Manchester United's Marcus Rashford, right, celebrates with Edinson Cavani after scoring his side's second goal during the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Jan. 24, 2021. (Martin Rickett/Pool via AP)
Ράσφορντ και Καβάνι πανηγυρίζουν το 2-1 απέναντι στη Λίβερπουλ για το FA Cup 2021 MARTIN RICKETT/ ASSOCIATED PRESS

Η Γιουνάιτεντ έκανε το 2-1 απέναντι στη Λίβερπουλ για τους "32" του FA Cup μετά από μπαλιά του Καβάνι, τσαφ του Ρις Γουίλιαμς και διαγώνιο δεξί πλασέ του Ράσφορντ μέσα από την περιοχή. Ο Σαλάχ απάντησε δέκα λεπτά μετά, στο 58', για το 2-2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει 0-1 από τη Λίβερπουλ με γκολ του Σαλάχ στο 8', ισοφάρισε στο 26' με τον Γκρίνγουντ και στο 48' έκανε την ανατροπή με τον Ράσφορντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Καβάνι και τσαφ του Ρις Γουίλιαμς και με διαγώνιο δεξί πλασέ σκόραρε για το 2-1.


Το προβάδισμα των κόκκινων διάβολων κράτησε για δέκα λεπτά, αφού στο 58' ο Μίλνερ άφησε για τον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χέντερσον για το 2-2.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ