ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατατέθηκαν οι δεύτερες προτάσεις "ρεκόρ" για την εξαγορά των κόκκινων διαβολών

Το "Ολντ Τράφορντ"
Το "Ολντ Τράφορντ" © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η αντιπροσωπεία του Κατάρ αλλά και ο Σερ Τζίμι Ράτκλιφ κατέθεσαν έγκαιρα τις προτάσεις ρεκόρ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο όλα είναι ανοικτά για το τι θα κάνει η οικογένεια Γκλέιζερ.

Εξελίξεις είχαμε στις διαπραγματεύσεις ως προς την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς κατατέθηκαν μέσα στην καταλυτική προθεσμία οι προσφορές κοντά στα 5.6 δισεκατομμύρια ευρώ (5 δισεκατομμύρια λίρες) από το fund του Κατάρ, αλλά και τον πιο πλούσιο Βρετανό, Σερ Τζίμι Ράτκλιφ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η προθεσμία είχε τεθεί από την αμερικανική τράπεζα που χειρίζεται τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Και οι δύο πλευρές νιώθουν αυτή τη στιγμή ότι είναι οι μοναδικές που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις, τόσο για το πλειοψηφικό πακέτο αλλά και για μερίδιο μετοχών (είναι και αυτή η επιλογή στο τραπέζι).

Ωστόσο ακόμα και αυτές οι προσφορές δεν φαίνεται ότι φτάνουν τις οικονομικές αξιώσεις της οικογένειας Γκλέιζερ, η οποία θα συναινούσε στην παραχώρηση με ένα ποσό κοντά στα έξι δισεκατομμύρια ευρώ (6.7 δισεκατομμύρια λίρες).

Το ρεκόρ στον αθλητισμό εξαγοράς μιας ομάδας είναι στα 4.1 δισεκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό της Ντένβερ Μπρόνκος του NFL. Ακόμα και οι προσφορές που είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή ξεπερνούν αυτό το ποσό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι νέοι ιδιοκτήτες των κόκκινων διαβόλων θα χρειαστεί να επενδύσει ένα ποσό κοντά στο ένα - δύο δισεκατομμύρια λίρες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, αλλά και μεταγραφές που θα χρειαστούν για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ