ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Λειψία μπαίνει σφήνα στην προσπάθειά της να κλείσει τον Τεν Χαχ

Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο του Άγιαξ σε ματς του Europa League απέναντι στην Χετάφε | 27 Φεβρουαρίου 2020
Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο του Άγιαξ σε ματς του Europa League απέναντι στην Χετάφε | 27 Φεβρουαρίου 2020 @2020 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Έρικ τεν Χαχ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της στο τέλος της σεζόν όμως δεν παίζει μπάλα μόνη, με την Λειψία να εμφανίζεται διατεθειμένη να κυνηγήσει την περίπτωση του Ολλανδού.

Οι περιπτώσεις των Λοπετέγκι, Ενρίκε και Τούχελ εξασθένησαν σύντομα, εκείνη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κρίθηκε αλμυρή στο οικονομικό (λόγω της υψηλής αποζημίωσης που θα χρειαστεί να καταβληθεί στην Παρί) και πλέον ο Έρικ τεν Χαχ είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στο ραντάρ των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα οι συζητήσεις των δύο πλευρών έφτασαν σε προχωρημένο επίπεδο, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι ιθύνοντες των κόκκινων διαβόλων τα έχουν βρει με τους ομολόγους τους του Άγιαξ προσφέροντας το ποσό των 1,6 εκατομμυρίων λιρών ως αποζημίωση για να ανοίξει ο δρόμος της φυγής του Ολλανδού.

Ενώ όμως η αποχώρηση του 52χρονου από την Άμστερνταμ Αρένα είναι ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει ποσοστό επιβεβαίωσης 95%, η Γιουνάιτεντ δεν είναι απόλυτα σίγουρη πως θα είναι εκείνη ο επόμενος προορισμός του. Αφενός γιατί έχει φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει ακόμα και να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν και αφετέρου επειδή εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένας ακόμα ενδιαφερόμενος.

Αυτός είναι η Λειψία, με την Daily Mail να υποστηρίζει πως η ομάδα της Ανατολικής Γερμανίας "θέλει να αρπάξει τον Τεν Χαχ κάτω από τη μύτη των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ" και πως έχει κάνει ήδη γνωστό το ενδιαφέρον της στον έμπειρο προπονητή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ