CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις: Προς ουδέτερη έδρα λόγω κορονοϊού

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεφυσά προβληματισμένος μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ με 5-0
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεφυσά προβληματισμένος μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ με 5-0 © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουνγκ Μπόις αναμένεται να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, καθώς οι Ελβετοί όταν επιστρέψουν στη χώρα τους πρέπει να μπουν σε καραντίνα, λόγω των νέων περιορισμών που ισχύουν για τους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου με τη μετάλλαξη όμικρον.

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουνγκ Μπόις για την έκτη αγωνιστική του Champions League είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, λόγω των περιορισμών που ισχύουν κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, με βάσει τους κανονισμούς που ισχύουν αυτή τη στιγμή στην Ελβετία, λόγω και της μετάλλαξης όμικρον, όσοι επιστρέφουν από το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

Αυτό φυσικά αποτελεί πρόβλημα για τους Ελβετούς για τις υποχρεώσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις, επομένως είναι πολύ πιθανό να οριστεί εκτός Αγγλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, αντίθετα η Γιουνγκ Μπόις κυνηγάει την τρίτη θέση και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ