ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γερμανικός σταθμός χλεύασε το ρεκόρ του Σάντσο παρουσιάζοντάς τον ως Τζέιμς Μποντ

Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λέστερ σε ματς της Premier League
Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λέστερ σε ματς της Premier League @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η αποτυχία του Τζέιντον Σάντσο να έχει μέχρι στιγμής είτε γκολ ή ασίστ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έβαλε στο στόχαστρο γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού, που τον παρομοίασε με τον Τζέιμς Μποντ με εμφανή κοροϊδευτική διάθεση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι απλά κυνήγησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Τζέιντον Σάντσο αλλά προκειμένου να τον κάνει δικό της έδωσε γη και ύδωρ στην Ντόρτμουντ, με τους κόκκινους διαβόλους να δαπανούν συνολικά 73 εκατομμύρια λίρες για να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός.

Δυστυχώς για αυτούς, ο άλλοτε συμπαίκτης των Χάλαντ και Ρόις δεν έχει μπορέσει να προσαρμοστεί και καθρέφτης είναι η μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του, με τον Σάντσο να μην έχει ούτε γκολ ούτε ασίστ σε επτά συμμετοχές του στην Premier League.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό το άσχημο στατιστικό για τον Άγγλο, ήρθε και η έμπνευση του τηλεοπτικού σταθμού Sky Germany να τον αποτελειώσει, καθώς τον παρουσίασε κοστουμαρισμένο και τον συνέκρινε με τον διάσημο κινηματογραφικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ ή αλλιώς 007, για το γεγονός πως έχει 0 γκολ, 0 ασίστ και 7 ματς!

"Με φωνάζουν 007" ήταν η φράση που είχε προστεθεί στο γραφικό με τον κοστουμαρισμένο Σάντσο, ο οποίος στην συντριβή της περασμένης Κυριακής με 5-0 από την Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Σημειώνεται πως ο Σάντσο είχε απολογισμό 50 γκολ σε 137 συμμετοχές του με την Ντόρτμουντ στα 3,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ενώ πριν καταλήξει στην Γιουνάιτεντ, έντονο ενδιαφέρον για αυτόν είχε εκφράσει και η Λίβερπουλ του Κλοπ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ