ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επεκτείνει τη χωρητικότητα του Ολντ Τράφορντ σε 80 χιλιάδες θέσεις

Το στάδιο Ολντ Τράφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Το στάδιο Ολντ Τράφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 DAVE THOMSPON / AP IMAGES

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ προχωράει σε έργα αναβάθμισης του Ολντ Τράφορντ τα οποία θα συμβάλλουν στην αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου στις 80 χιλιάδες θέσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να επεκτείνει τη χωριτηκότητα του σταδίου Ολντ Τράφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, δημιουργώνρτας αναμορφώντας την κερκίδα "Σερ Μπόμπι Τσάρλτον" την κερκίδα του Τύπου, αλλά και άλλα έργα στις "εμπορικές" κερκίδες, προκειμένου να γίνει βιώσιμο το έργο, αυξάνοντας τη χωρητικότητα του γηπέδου κατά 80 χιλιάδες θέσεις.

Ο Τύπος αλλά και οι φίλοι της ομάδας είχαν ασκήσει κριτική για το γεγονός ότι στην κερκίδα του "Σερ Μπόμπι Τσάρλτον" υπήρχε διαρροή από την οροφή, αλλά και άλλα θέματα που υπήρχαν στο γήπεδο. Το Ολντ Τράφορντ αυτη τη στιγμή μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 74.140 θεατές.

Αυτά θα είναι τα πρώτα έργα στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2006, μιας και η ομάδα έδειξε μια αδράνεια στο κομμάτι της κύριας υποδομής της, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ομάδες του "Big-6" που επένδυσαν και επενδύουν σε αυτό το κομμάτι, είτε με ένα γήπεδα (Τότεναμ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι) είτε με αναβάθμιση της χωρητικότητάς τους (Λίβερπουλ).

Αυτή την αλλαγή φυσικά την είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Τζόελ Γκλέιζερ, σε ομίλια του στο Fans Forum. όπου είχε αναφερθεί σε έργα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κάρινγκτον. Στο έργο δεν έχουν τεθεί μέχρι στιγμής χρονοδιαγράμματα, καθώς πρέπει να πάρει έγκριση και από τη δημοτική ηγεσία του τόπου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ