ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εμπλοκή Κελαϊφί στην αγορά των κόκκινων διαβόλων από τους Καταριανούς

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί σε συνέντευξη Τύπου
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί σε συνέντευξη Τύπου 2022 AP PHOTO/THOMAS PADILLA

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει εμπλακεί στην εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Καταριανούς, υποστηρίζοντας την πρότασή τους.

Το σίριαλ με την πιθανή αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται. Τον περασμένο Νοέμβριο η οικογένεια Γκλέιζερ που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε ότι εξετάζει όλες τις στρατηγικές για νέα επένδυση, πώληση ή κάποια άλλη οικονομική συναλλαγή που θα ωφελήσει τους κόκκινους διάβολους.

Αυτό φυσικά δε σήμαινε απαραίτητα την παραχώρηση των μετοχών, καθώς δεν έχουν απαντήσει θετικά σε καμία από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα. Δημοσίευμα του Athletic και του δημοσιογράφου, Ντέιβιντ Όρνσταϊν αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει παίξει ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των κόκκινων διαβόλων.

Συγκεκριμένα ο ρόλος του ήταν υπέρ της πρότασης του Σεΐχη Τζασίμ Αλ - Τάνι. Αρχικά επιδίωξε να μάθει την αξία των κόκκινων διαβόλων, με τους Γκλέιζερ να τον συμβούλευαν να καταθέσουν οι Καταριανοί ανεβασμένη προσφορά.

Πάντως στην Premier League υπάρχει ανησυχία ως προς την εμπλοκή του Νασέρ Αλ Κελαϊφί στις διαπραγματεύσεις. Η αγγλική λίγκα δεν θέλει να γίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "ομάδα ενός κράτους", όπως συμβαίνει ήδη με τις Παρί και Σίτι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ