ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Είμαστε αηδιασμένοι από τη ρατσιστική επίθεση στους παίκτες μας"

Ο Μαρσιάλ πανηγυρίζει γκολ του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα την 1η Ιανουαρίου του 2021.
Ο Μαρσιάλ πανηγυρίζει γκολ του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα LINDSEY PARNABY/ POOL VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωσή της υπερασπίστηκε τους Άξελ Τουανζέμπε και Άντονι Μαρσιάλ που δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση στα social media.

Η ουραγός Σέφιλντ έκανε την έκπληξη της χρονιάς στη φετινή Premier League καθώς νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" για πρώτη φορά μετά το 1973 και δεν της επέτρεψε να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Άξελ Τουανζέμπε και Άντονι Μαρσιάλ που δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση στα social media. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωσή της έσπευσε να υπερασπιστεί τους παίκτες.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Είμαστε αηδιασμένοι από τη ρατσιστική κακοποίηση που υπέστησαν παίκτες μας μέσω των social media, μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Το καταδικάζουμε απερίφραστα και το ενθαρρυντικό είναι ότι βλέπουμε άλλους φιλάθλους να το καταδικάζουν κι αυτοί. Η ταυτοποίηση αυτών των ανώνυμων άμυαλων ηλιθίων παραμένει προβληματική. Καλούμε τις πλατφόρμες των social media και τις ρυθμιστικές αρχές να αυστηροποιήσουν τα μέτρα, ώστε να αποτρέπουν τέτοιου είδους συμπεριφορές".

Photo credits: AP Photos

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ