CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα: Το γκολ του Ντεμιράλ και η συζήτηση Ντε Χέα - Ρονάλντο για το μαρκάρισμα στον Τούρκο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα: Το γκολ του Ντεμιράλ και η συζήτηση Ντε Χέα - Ρονάλντο για το μαρκάρισμα στον Τούρκο
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε αρχικά τον Ντεμιράλ στη φάση του δεύτερου γκολ της Αταλάντα στο Ολντ Τράφορντ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να νικήσει με κεφαλιά τον Ντε Χέα, για να ακολουθήσει γκρίνια μεταξύ των δύο παικτών της Γιουνάιτεντ.

Η Αταλάντα πάγωσε αρχικά το Ολντ Τράφορντ στο 15ο λεπτό με τον Πάσαλιτς (από ασίστ του Τζαπακόστα) και σαν μην έφτανε αυτό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο 29ο λεπτό δέχτηκε και δεύτερο γκολ για τους μπεργκαμάσκι μέσα από στημένη φάση.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντεμιράλ κατάφερε να ξεφύγει αρχικά από την επιτήρηση του Ρονάλντο και κατόπιν του Σο, με τον Μαγκουάιρ να προσπαθεί να τον σταματήσει καθυστερημένα αλλά να αποτυγχάνει καθώς ο στόπερ της ιταλικής ομάδας είχε πάρει κατάλληλη θέση και με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα.

Μάλιστα το 2-0 έφερε έντονη γκρίνια μεταξύ των παικτών του Σόλσκιερ, με τον Ντε Χέα να τα έχει με τους συμπαίκτες που τον άφησαν εκτεθειμένο, μεταξύ των οποίων και τον Ρονάλντο, που ήταν αρχικά επιφορτισμένος με το μαρκάρισμα του Ντεμιράλ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ