PREMIER LEAGUE

Ο τερματοφύλακας της Αστον Βίλα προκάλεσε τον Ρονάλντο να εκτελέσει το πέναλτι, τελικά ανέλαβε την ευθύνη ο Φερνάντες και το έχασε

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες προκαλεί τον Ρονάλντο να εκτελέσει το πέναλτι στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες προκαλεί τον Ρονάλντο να εκτελέσει το πέναλτι στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα PRINT SCREEN GLOMEX / COSMOTE TV

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα, με τον Μπρούνο Φερνάντες να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 90+3'.

Η Άστον Βίλα πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 6η αγωνιστική της Premier League, φεύγοντας με το τρίποντο από το Ολντ Τράφορντ, χάρη στην κεφαλιά του Κόρτνεϊ Χάουζ στο 88'.

Ωστόσο, οι Red Devils είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, έπειτα από την υπόδειξη πέναλτι του ρέφερι για χέρι του σκόρερ των φιλοξενούμενων, μετά από σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες μέσα στην περιοχή, με το VAR να επιβεβαιώνει την απόφαση του διαιτητή.

Ο 27χρονος Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα, όμως το σουτ ήταν κακό, με την μπάλα να περνάει άουτ και τη Γιουνάιτεντ να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον βαθμό.

Μάλιστα, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως λίγο πριν από την εκτέλεση, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Εμιλιάνο Μαρτίνες, προκαλούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να το εκτελέσει εκείνος, με τον CR7 να το αφήνει για τον Φερνάντες, κάνοντας μεγάλο λάθος, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ