PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Ο Σμιθ Ρόου έκανε το 1-0 με πεσμένο τον Ντε Χέα από πάτημα του Φρεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Ο Σμιθ Ρόου έκανε το 1-0 με πεσμένο τον Ντε Χέα από πάτημα του Φρεντ
COSMOTE

Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου σκόραρε στην κενή εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Φρεντ είχε φροντίσει να εξουδετερώσει τον Νταβίδ ντε Χέα σε κόρνερ της Άρσεναλ.

Το πιο παράξενο γκολ της καριέρας του σημείωσε ο Εμίλ Σμιθ Ρόου στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ".

Στο 14ο λεπτό, ο Άγγλος διεθνής υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έπιασε ένα όμορφο αριστερό σουτ και την έστειλε στα δίχτυα χωρίς κόπο, αφού ο Νταβίδ ντε Χέα ήταν πεσμένος πάνω στη γραμμή του γκολ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έπεσε θύμα ενός συμπαίκτη του στην εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, αφού ο Φρεντ τον πάτησε σε μια προσπάθεια να πάρει καλύτερη θέση.

Η μπάλα απομακρύνθηκε με τον Φρεντ να είναι αυτός που ζήτησε διακοπή του αγώνα λόγω του τραυματισμένου Ντε Χέα, όμως ο Σμιθ Ρόου εκτέλεσε και έγραψε το 1-0.

Το γκολ κατακυρώθηκε με περιπετειώδη τρόπο πάντως, αφού ο διαιτητής Μάρτιν Άτκινσον έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα μόλις σούταρε ο παίκτης της Άρσεναλ. Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ πανηγύρισαν, θεωρώντας ότι το γκολ δεν θα μετρήσει λόγω επιθετικού φάουλ, όμως έπειτα από εξέταση της φάσης στο video έγινε αντιληπτό ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ