PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απάντησε στον Μουρίνιο ο γιος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ χαιρετάει τον Σον κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League στο Λονδίνο μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ χαιρετάει τον Σον κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League στο Λονδίνο μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 MATTHEW CHILDS/ASSOCIATED PRESS

Η κόντρα μεταξύ Μουρίνιο και Σόλσκιερ μετά το φινάλε του Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε μέχρι την Νορβηγία, με τον 20χρονο γιο του τεχνικού των κόκκινων διαβόλων να μπαίνει στο "παιχνίδι" και να σφάζει με το βαμβάκι τον special one.

Οι κόντρες του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ και τον Αντόνιο Κόντε άφησαν εποχή στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τα μίντια στο Νησί να διατυμπανίζουν ωστόσο από την Δευτέρα πως ο Πορτογάλος βρήκε πλέον νέο "αγαπημένο" αντίπαλο για φραστικές αντιπαραθέσεις: τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Αφορμή για την παραπάνω διαπίστωση ήταν ένα τρελό γαϊτανάκι δηλώσεων που ακολούθησε το φινάλε του Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής, ελέω ενός τέρματος του Καβάνι που δεν μέτρησε μέσω VAR καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του ΜακΤόμινεϊ στον Σον.

"Αν ήταν ο γιος μου και έμενε κάτω, ενώ οι συμπαίκτες του ήθελαν τη βοήθεια του, δεν θα έπαιρνε φαγητό. Αυτό είναι ντροπιαστικό. Ήταν ένα ξεκάθαρο γκολ, ήταν ένα προφανές λάθος.

Ξεγελαστήκαμε απ' τον Σον, όπως και οι διαιτητές", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σόλσκιερ με τα οποία αμφισβήτησε την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή για ακύρωση του γκολ του Καβάνι, με τον Μουρίνιο να του απαντάει ως εξής:

"Δεν μου άρεσαν τα σχόλια που έκανε ο Σόλσκιερ και του τα είπα κατ'ιδίαν. Θέλω να πω ότι Σον είναι τυχερός που ο πατέρας του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Όλε.

Ένας πατέρας πρέπει πάντα να ταΐζει τα παιδιά του. Εάν χρειαστεί να κλέψεις για να ταΐσεις τα παιδιά σου, τότε κλέβεις".

Φυσικά, με τη δύναμη και την αμεσότητα της τεχνολογίας, τα συγκεκριμένα λόγια μεταφέρθηκαν και στον 20χρονο γιο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, Νόα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του για λογαριασμό της Κρίστιανσουντ, με τον νεαρό να περνάει στην αντεπίθεση και να διαβεβαιώνει πως δεν έχει στερηθεί ποτέ φαγητό!

"Γελάσαμε πολύ την Κυριακή βλέποντας τις δηλώσεις. Πάντα έχω φαγητό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω όλους για αυτό. Με ρώτησε ένας συμπαίκτης μου, ο Μαξ Γουίλιαμσεν, εάν μου είχαν δώσει φαγητό πριν με συναντήσει στην προπόνηση.

Ποτέ δεν έχω ξαπλώσει στο έδαφος όπως έκανε ο Σον. Ο Μουρίνιο έκανε πιθανότατα αυτές τις δηλώσεις γιατί ήθελε να τραβήξει τη προσοχή του κόσμου μακριά από το αποτέλεσμα και την ήττα της ομάδας του", είπε χαρακτηριστικά σε νορβηγικό μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: © 2021 Matthew Childs/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ