ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αισιοδοξία για τη μεταγραφή του Σάντσο

Ο Τζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με την Ντόρτμουντ κόντρα στη Λειψία.
Ο Τζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με την Ντόρτμουντ © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντείνει τις συζητήσεις της με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντο και υπάρχει αισιοδοξία στους "κόκκινους διαβόλους" πως σύντομα θα υπάρξει deal.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τζέιντον Σάντσο δεν είναι κρυφό. Οι "κόκκινοι διάβολοι" κυνήγησαν τον παίκτη της Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι, όμως "γάμος" δεν υπήρξε. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί το ερχόμενο διάστημα.

Πριν από λίγες μέρες το γερμανικό SPORT1 έγραψε για συμφωνία ανάμεσα σε Σάντσο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την Παρασκευή (4/6) το Athletic αναλύει τι συμβαίνει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων, σημειώνοντας πως υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να τον αποκτήσει για ένα ποσό λιγότερο από 140 εκατομμύρια ευρώ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν, συγκεκριμένα, να πληρώσουν ένα ποσό κοντά στα 95 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η Ντόρτμουντ προσπαθεί να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί από αυτή την υπόθεση και επιδιώκει να ψηλώσει το κόστος της μεταγραφής μέσω των μπόνους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ιδανικά να κλείσει η υπόθεση πριν απ' την έναρξη του EURO 2020 την επόμενη εβδομάδα. Η συμμετοχή του παίκτη της Ντόρτμουντ στη διοργάνωση δυσκολεύει όμως την κατάσταση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ