ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Έγιναν απίστευτα πράγματα και εντός και εκτός γηπέδου, η δικιά μας ομάδα έπρεπε να κερδίσει"

Ο Άκης Μάντζιος στη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ - Άρης | 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Άκης Μάντζιος στη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ - Άρης | 31 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για απίστευτα πράγματα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ και απέδωσε εκεί τα αίτια της ήττας της ομάδας του.

Για απίστευτα πράγματα εντός και εκτός γηπέδου στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Άρης που έπαιξαν ρόλο ώστε να έρθει η ήττα της ομάδας του μίλησε ο Άκης Μάντζιος με το τέλος του αγώνα στο πρώτο του σχόλιο στην Cosmote TV.

Χαρακτηριστικά ο διάλογος με τον ρεπόρτερ εντός αγωνιστικού χώρου είχε ως εξής:

Καλή εμφάνιση αλλά δεν συνοδεύτηκε από το αποτέλεσμα, σας μένει ένα αν στο τέλος με τις χαμένες ευκαιρίες από το 70' και μετά ;

"Δεν νομίζω ότι είναι το αν στο τέλος. Πρέπει να το πάρουμε από την αρχή το ματς. Έγιναν απίστευτα πράγματα και εντός και εκτός. Μια ομάδα άξιζε να κερδίσει και αυτή ήταν η ομάδα μας. Θεωρώ ότι είχαμε και τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Έγιναν απίστευα λάθη όχι από την πλευρά μας σήμερα. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν πίσω με 2-0 στο σκορ καταφέραμε και μειώσαμε και είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, ίσως και να πάρουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έγιναν απίστευτα πράγματα σήμερα".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ