ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντί Καμαρά: "Πάμε με αυτοπεποίθηση στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, ο Εμβιλά με καθοδηγεί"

Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα INTIME

Ο Μαντί Καμαρά σχολίασε πως η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα ήταν σημαντική για την αυτοπεποίθηση των ερυθρόλευκων ενόψει του ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Ανέφερε επίσης πως τον καθοδηγεί ο Εμβιλά, όπως ο Γκιγέρμε.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μαντί Καμαρά σχολίασε στη NOVA πως είναι μία νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του για το παιχνίδι του Europa League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (30/9, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24).

Επιπλέον, σχολίασε πως ο Εμβιλά τον καθοδηγεί, όπως έκανε παλαιότερο ο Γκιγέρμε, ενώ το ίδιο προσπαθεί να κάνει με τις συμβουλές του στον Αγκιμπού Καμαρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά:

Για το ματς: "Πραγματικά ήταν σημαντικό αυτό το ματς για να πάμε με αυτοπεποίθηση στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Μετά θα κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό καθώς προέχει το παιχνίδι της Πέμπτης και η πρόκριση στην Ευρώπη".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: "Πάντα πρέπει να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή. Μετά είναι στο χέρι μας να το κάνουμε πράξη και να το καταφέρουμε".

Για την εμφάνισή του: "Ο προπονητής πάντα μου δίνει συμβουλές. Ο καθένας έχει ανάγκη μία καθοδήγηση. Για εμένα ήταν ο Γκιγέρμε, όπως τώρα είναι ο Εμβιλά που με καθοδηγεί. Το ίδιο προσπαθώ να γίνω εγώ για τον Αγκιμπού και να τον συμβουλεύω".

Για τις θέσεις που επιλέγεται στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς: "Ο προπονητής μου ζητάει να παίζω από τα αριστερά σαν κεντρικός χαφ ή επιτελικός χαφ. Ο στόχος είναι να κερδίζεις όπου και να παίζεις. Σέβομαι τον προπονητή και πάντα με βοηθάει να βρω τη σωστή θέση. Πάντα θέλω να νικάω όπου και να παίζω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ