ΡΟΜΑ

Μαντί Καμαρά: "Ο Μανωλάς μού μίλησε για τη Ρόμα, έχει καταπληκτικούς οπαδούς όπως ο Ολυμπιακός"

Μαντί Καμαρά: "Ο Μανωλάς μού μίλησε για τη Ρόμα, έχει καταπληκτικούς οπαδούς όπως ο Ολυμπιακός"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Μαντί Καμαρά παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους, μίλησε για τη μετακίνησή του στη Ρόμα, τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ σύγκρινε τους οπαδούς των τζαλορόσι με αυτούς του Ολυμπιακού.

Στις 31 Αυγούστου η Ρόμα ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, ώστε να γίνει μόνιμος κάτοικος Ρώμης το καλοκαίρι του 2023.

Ο μέσος από τη Γουινέα παρουσιάστηκε την Παρασκευή (16/9) στους δημοσιογράφους και μίλησε για τη μετακίνησή του στους τζαλορόσι, εκθειάζοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο.

"Πολλές ομάδες μου έκαναν πρόταση και δεν ήμουν σίγουρος τι να κάνω. Όταν όμως εμφανίστηκε η Ρόμα δεν είχα αμφιβολία. Μίλησα με τον Μουρίνιο που μου εξήγησε το πρότζεκτ και αμέσως επέλεξα να έρθω εδώ. Είμαι περήφανος που εργάζομαι για έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου" δήλωσε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Μανωλά: "Ναι, μίλησα με τον Μανωλά, μετά τη συμφωνία με τη Ρόμα. Μου είπε πολλά καλά λόγια για να την ομάδα, πόσο εξαιρετικό κλαμπ είναι και την ζεστασιά που θα βρω εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς οπαδούς, όπως και η Ρόμα".

Τέλος μίλησε με περηφάνεια για τους νέους του συμπαίκτες: "Θέλω να μείνω για αρκετό καιρό, θα ήταν το όνειρό μου και θέλω να δουλέψω για να τα καταφέρω. Το να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με παίκτες όπως ο Μάτιτς, ο Κριστάντε, ο Πελεγκρίνι ή ο Βαϊνάλντουμ, με τους οποίος έπαιζε στο PlayStation, με κάνει να νιώθω υπερήφανος".

Ο Μαντί Καμαρά έχει κάνει ήδη τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές με τους τζαλορόσι και αναμένεται όσο περνάει ο καιρός να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο rotation του Μουρίνιο.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ