STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Άρης πόσταρε για το ντέρμπι: "Κι όμως, η φωτογραφία δεν είναι φώτοσοπ"

Στιγμιότυπο από τη διακοπή στο ΠΑΟΚ - Άρης
Στιγμιότυπο από τη διακοπή στο ΠΑΟΚ - Άρης INTIME

Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης, Μπόμπι Μάντεν, με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρθηκε στην εμπειρία του ντέρμπι, ανεβάζοντας φωτογραφία από τα επεισόδια.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που στιγματίστηκε από ντου οπαδών. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπόμπι Μάντεν από την Σκωτία. Με ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε τα γεγονότα.

Ανέφερε πως ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, ενώ ανέβασε φωτογραφία στην οποία ο Πασχαλάκης φωνάζει σε έναν εισβολέα οπαδό σχολιάζοντας η φωτογραφία πως δεν φτιάχτηκε στο Photoshop.

"Νιώθω ευγνωμοσύνη που με προσκάλεσαν στην Ελλάδα να διαιτητεύσω στη Θεσσαλονίκη το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Μία εξαιρετική εμπειρία και η τέταρτη φωτογραφία δεν φτιάχτηκε στο Photoshop".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ