ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανταντά: "Με Βαλμπουενά αντίπαλο θα είμαι πιο προσεκτικός"

Ο Στιβ Μανταντά με τη φανέλα της Μαρσέιγ σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιλ
Ο Στιβ Μανταντά με τη φανέλα της Μαρσέιγ AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Στιβ Μανταντά έπλεξε το εγκώμιο του Ματιέ Βαλμπουενά - με τον οποίον υπήρξε συμπαίκτης στη Μαρσέιγ - τονίζοντας ότι οφείλει να είναι πιο προσεκτικός στο ματς της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μαρσέιγ (21/10, 22:00, Cosmote 2) στο Γ. Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για να επισκεφτεί τον Παρθενώνα.

Ο 35χρονος Γάλλος τερματοφύλακας, Στιβ Μανταντά, έπλεξε στη συνέντευξη Τύπου το εγκώμιο του Ματιέ Βαλμπουενά με τον υπήρξε συμπαίκτης από το 2006 έως το 2014.

Τόνισε ότι με αυτόν αντίπαλο θα πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικός και ξεκαθάρισε ότι μόνος στόχος των phoceens είναι η νίκη.

Δεν υπάρχει εξήγηση για τη μεγάλη απουσία της Μαρσέιγ από το Champions League. Είχαμε και καλές σεζόν, αλλά αποτύχαμε. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ ξανά στη μεγάλη διοργάνωση.

Ήμουν στο προηγούμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων (2011), από τους λίγους που έχω βρεθεί στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο στόχος είναι ίδιος, να νικήσουμε.

Έχουμε φιλοδοξίες για τη διοργάνωση. Όπου και να παίζουμε έχουμε στόχο τη νίκη. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα και θα είναι δύσκολος. Όπως, φυσικά, όλα τα ματς του Champions League.

Το Champions League είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά εδώ", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του και νυν αντίπαλό του, Ματιέ Βαλμπουενά στο ματς της Τετάρτης:

"Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον Ματιέ. Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί παίξαμε πολλά χρόνια μαζί. Είναι εκπληκτικός παίκτης, έχει τρομερή ποιότητα. Όταν είσαι τερματοφύλακας και τον γνωρίζεις πρέπει να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός. Αλλά δεν θα είναι μόνος του στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ