ΑΕΚ

Μάνταλος: "Περιμένω σαν τρελός να παίξω σε αυτό το γήπεδο"

Ο Πέτρος Μάνταλος
Ο Πέτρος Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ, ισχυρίστηκε ότι είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί στην OPAP Arena, μετά από την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με την Ένωση.

Ο Πέτρος Μάνταλος σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube, δήλωσε χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση, μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όντας μάλιστα ο πρώτος παίκτης που παρουσιάζεται στην OPAP Arena.

Ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: "Αν κάνω ένα flash back έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Οι κακές είναι οι δύο σοβαροί τραυματισμοί μου τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να μην δούμε και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουμε καταφέρει με την κατάκτηση του Κυπέλλου, του πρωταθλήματος και τις καλές πορείες στην Ευρώπη. Θα πορευτώ με τις καλές αναμνήσεις"

Ο Μάνταλος παράλληλα δήλωσε ότι είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο ανέφερε: "Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω ονειρευτεί πολλές φορές το πως θα είναι να μπαίνω σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα σε αυτό το γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Περιμένω σαν τρελός να το μάθω".

"Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να ζήσω με την ΑΕΚ είναι να έρθουν κι άλλες καλές στιγμές με την ΑΕΚ. Η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερή μας. Πρέπει να την αφήσουμε πίσω και να κάνουμε μια νέα αρχή".

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ένωση: "Πολύ εύκολα. Πήρα ένα στυλό και έβαλα μια υπογραφή. Έχω πει αρκετές φορές για τη σχέση που έχω με την ΑΕΚ. Μου είπε την πρόταση της, συμφώνησα, υπέγραψα και συνεχίζουμε".

"Στην ΑΕΚ έχω εκπληρώσει πολλούς στόχους και όνειρα που είχα από μικρό παιδί και αυτό το οφείλω στην ΑΕΚ. Μου έχει δώσει όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ